Jukka Gustavson + Mr. Fastfinger double bill -levyjulkkari la 12.10. Vanhassa 123:ssa

Jukka Gustavsonin Prognosis-albumin (featuring Jari ”Heinä” Nieminen) ja Mr. Fastfingerin Mountain Tone part 1 -albumin suurenmoiset kaksoisjulkkarijuhlallisuudet Porvoon Vanhan 123:n Lybeck-salissa

Ovet: klo 19
Showtime: klo n. 19.30
Liput: 20 € (+ narikka)

K18

Ennakko: Aatos Café, Vanha 123:n aula https://www.facebook.com/AatosCafe/

Vanha 123, Kaivokatu 37 B, 06100 Porvoo

Litku Klemetti Vanhassa 123:ssa perjantaina 9.11.

Taika tapahtuu: vaihtoehtorokki- ja poppikansan suursuosikit Litku Klemetti (yhtyeineen) vihdoin livenä Porvoossa!

Support: Ellenin valokuva

Ovet: 20.30
Liput: 18 € (+ narikka 2 €)
Lippuvaraukset: nyke.porvoo@gmail.com
Ennakkomyynti: Aatos Café, Kaivokatu 37 BK18

Tilassa toimiva huippuihqu Aatos Café tarjoilee tasokkaat juomat ja purtavat: https://www.facebook.com/Aatos-Café-681600642225030/

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/658211564565686/

Litku Facebookissa: https://www.facebook.com/litkuyhtye/

 

Let It Happen! Sleepwellers + The Walkins la 3.2.

LET IT HAPPEN! -klubi lauantaina 3.2. La Fiestassa:

SLEEPWELLERS-levyjulkkarit

vieraina: The WALKINS


Valtakunnamme rhythm & blues ja rock & roll -eliittiin luettava Sleepwellers juhlistaa tuoretta Let It Happen! -albumiaan Porvoon La Fiestassa lauantaina 3.2. Monessa mukana olevan porvoolaisvaikuttajan, säveltäjä-sanoittaja-kitaristi-laulajan Pasi Siltakorven ohjastaman yhtyeen kuudes kiekko on monien mielestä sen tähän asti paras. Eikä ihme: tarttuva ja tanssittava ralli seuraa toinen toistaan, tunnelmallisempia bluespaloja unohtamatta.

Illan erikoisvieraina itäisen Uudenmaan rautalankaruhtinaat The Walkins tyylipuhtaine Shadows-ohjelmistoineen.

Huom. Let It Happen! -CD myynnissä tapahtumassa.

Tervetuloa! Välkomna!

Ovet: klo 20. Liput: 10 € (+ narikka). Showtime: klo 20.45. La Fiesta, Rauhankatu 29, Porvoo

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/169241390353021/

Nyke-rockklubi lauantaina 9.12. La Fiestassa: The RETRONAUTS + ANDERSSON & SNÅRE

Nyke-rockklubi lauantaina 9.12. La Fiestassa:

The RETRONAUTS (klo 21.30-)

ANDERSSON & SNÅRE (klo 20.45-)

Nyke tuo stadionrockin Porvooseen: isoja biisejä pienessä tilassa

Progressiiviseen rockiin erikoistunut viisihenkinen helsinkiläinen tribuuttibändi The Retronauts esittää pääasiassa 1970- ja 80-lukujen stadionrockia.

Bändi liikkuu taitavasti ja viihdyttävästi järeämmän AOR:n ja progeen kallistuvan musan välimaastossa. Kuulet mm. Genesistä, Yesiä, Rushia ja Kansasia livenä soitettuna. Suurta musiikkia pienessä tilassa. Kuinka me tämmöistä tarjoamme?!? Koska se on kivaa ja ei sitä Porvoossa kuule. Kuule, nyt kuulee!

Illan avaa urku-rumpu-duo Martin Andersson & Mikael Snåre. Herrat soittavat kosketinsoittaja Anderssonin progahtavia sävellyksiä Hansson & Karlsson -ruotsiduon hengessä.

Tervetuloa! Välkomna!

Ovet: klo 20. Liput: 10 € (+ narikka). Showtime: klo 20.45. La Fiesta, Rauhankatu 29, Porvoo

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/521192334908564/

Tuotanto: Nyke ry. Lisätiedot: nyke.porvoo@gmail.com

Block Of Flats, Mjölk ja The Allsprite lauantaina 6.5. La Fiestassa

Nyke-rockklubi lauantaina 6.5. La Fiestassa:

BLOCK OF FLATS (klo 22-)

MJÖLK (klo 21-)

THE ALLSPRITE (klo 20-)

Kulkevaa ja tarttuvaa modernia rokkia tekevä porvoolaislähtöinen Block Of Flats on niittänyt mainetta Brittein saaria ja Baltian maita myöten. Nyt nämä nuoret hurmurit nähdään pitkästä aikaa vanhassa kotikaupungissaan odotetulla keikalla ennen kansainvälisen Emergenza Festivalin Suomen-finaalia Helsingissä toukokuussa. Luvassa varmaa otetta, suuria melodioita, hurmosta ja hyperenergiaa!

Kuuntele: Forget/Regret. Block Of Flats on: Jonne Nikkilä (laulu), Jesse Kataja (kitara), Kauri Koponen (basso) ja Ossi Ågren (rummut).

https://www.facebook.com/blockofflats/

https://soundcloud.com/block-of-flats

(Edit 2.5.2017): Ylittämättömästä esteestä johtuen Relander ei esiinny lauantaina 6.5. Sen tilalle Lasse ”Pörri” Kastarinen tuo La Fiestaan pölhömmän bändinsä, legendaarisen Mjölkin, tuon ”kahden hengen itsensänolaamisbändin” jolla on ”kymmenen kiloa ärsyttäviä biisejä.” Uhka JA mahdollisuus!

https://www.facebook.com/mjolkyhtye/
http://mjolk.lassekastarinen.com/

 

The Allsprite pitää huolen siitä, että punkille ja vaihtoehtorokille kalskahtava tykitys voi Porvoossa hyvin jatkossakin. Tanakkaa menoa tarjoavat Sami Turja (kitara, laulu), Valtteri Ylönen (rummut, laulu) ja Miki (basso, laulu).

https://www.facebook.com/TheAllsprite/

Ovet: klo 19. Liput: 8 € (+ narikka). Showtime: klo 20. La Fiesta, Rauhankatu 29, Porvoo

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1685783501725937/

Yari ja SE-yhtyeen klassikot Porvoon Taidetehtaalla lauantaina 25.3.

SE oli yksi suomalaisen punkin ja uuden aallon tarunhohtoisimmista nimistä 70- ja 80-lukujen taitteen molemmin puolin. Vuonna 1977 aloittanut yhtye nousi romanttisen karheilla, musiikillisesti monimuotoisilla ja teksteiltään harvinaisen koskettavilla lauluillaan nopeasti silloisen kotimaisen rockin etulinjaan.

 

 

Nyke ry eli ensimmäistä kultakauttaan juuri SE-yhtyeen aktiivivuosina. Yhdistys toi tuolloin kaupunkiin lähes viikoittain maan eturivin rockartisteja. Syystä tai toisesta SE ei kuitenkaan koskaan ehtinyt Itä-Uudellemaalle ennen vaikenemistaan jo vuonna 1985.

 

Nyt tämä historiallinen vääryys oikaistaan korkojen kera!

SE-yhtyeen klassikkolaulut heräävät henkiin vuosikymmenten jälkeen, kun lauluntekijä ja bändin keulahahmo Yari nousee lauantaina 25. maaliskuuta Taidetehtaan Tehdassalin lavalle yhdessä Litku Klemetin & Tuntemattoman Numeron kanssa. Tämä Yarin taustayhtyeenä kiertueella toimiva jyväskyläläisryhmä on viimeisen vuoden aikana ollut vahvassa maanlaajuisessa nosteessa omillaankin.

Konsertissa kuullaan lauluja yhtyeen kaikilta albumeilta (Ja me tehtiin rakkautta, Pahaa unta, Banaaniconga, Lasi kirkasta vettä) ja lukuisia singlehittejä.

Tiedot kiertueen aiemmista keikoista kielivät, että luvassa on hyväntuulinen, energinen ja liikuttava paluu rakastettujen laulujen äärelle.

 

Ovet: klo 20. Liput: 20 e (ennakko: Taidetehtaan info, lippu.fi)
Tehdassali, Porvoon Taidetehdas, Läntinen Aleksanterinkatu 1, Porvoo

 

Hanki liput tapahtumaan täältä.

 

Tapahtuma Taidetehtaan sivuilla: http://www.taidetehdas.fi/fi/tapahtumat/739-yari-se-tuntematon-numero/

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/269858603435334/

Nyke-klubi pe 1.4.2016 : Block of Flats + Killed by Stars + Miehen Varjo

Nyke-rockklubi perjantaina 1.4. La Fiestassa:

nyke-klubi-la-fiesta-010416

BLOCK OF FLATS
+ KILLED BY STARS + MIEHEN VARJO

Punkhenkistä, kulkevaa ja tarttuvaa modernia rokkia tekevä porvoolaislähtöinen Block Of Flats tähdittää Nyke-rockklubin uuden musiikin Nyke goes nyt(t) -iltaa. Bändi on niittänyt mainetta Brittein saaria myöten ja tekee pitkästä aikaa vanhassa kotikaupungissaan odotetun keikan keskellä Suomea ja Baltiaa kiertävää kevätrundiaan. Uskallamme luvata suuria melodioita, hurmosta ja hyperenergiaa!

Kuuntele tästä esim. Raise The Party.

Block Of Flats -yhtyeen muodostavat Jonne Nikkilä (laulu, kitara), Jesse Kataja (kitara), Oskar Berg (basso) ja Ossi Ågren (rummut).
Showtime klo 22.30.

https://www.facebook.com/blockoffats/
https://soundcloud.com/block-of-fats

Hiljattain uuden EP:n True Faces julkaissut, monille porvoolaisille rockfaneille tuttu Killed By Stars tarjoaa jälleen intergalaktista vauhtia ja vaaran tunnetta Jänön (kitara, laulu), Petu (basso) ja Anan (rummut) voimin.
Showtime klo 21.40.

https://www.facebook.com/Killed-By-Stars-119458234802721/

Sitten salainen aseemme: illan aloittaa poikkeuksellisen mielenkiintoinen suomenkielistä uutta rokkia tekevä Miehen Varjo, jossa vaikuttavat maan ykkössanoittajiin jo pitkään kuulunut Pekka Eronen (laulu), mm. Zen Cafén menestyslevyt tuottanut Mara Salminen (basso, koskettimet, laulu), Mika Autere (kitara) ja Juha Kataja (rummut). Yhtyeen tiukasti funkkaavat biisittinkimättömine sanoituksineen niputtavat bändin kategoriaan ”jos katsot vain yhden rokkikeikan vuodessa…”.

Kuuntele esim. Kolme rujoa naista.
Huom: Miehen Varjon showtime jo klo 20.50!

https://www.facebook.com/Miehenvarjo/

Ovet: klo 20. Liput: 7 € (+ narikka). Showtime: klo 20.50. La Fiesta, Rauhankatu 29, Porvoo

Tuotanto: Nyke ry. Lisätiedot: harryplmrs@gmail.com

Nyke-klubi pe 19.2.2016 : Mr. Fastfinger Band + ABEK

Perjantaina 19.2. La Fiesta -ravintolan Malibu Loungeen majansa tehneen Nyke-klubin stratosfäärin täyttää virtuoosimaisen tyylikkäällä instrurockillaan jokymmenen vuoden ajan maailmaa valloittanut virtuaalinen kitarasankari Mr. Fastfinger bändeineen.

 

mr-fastfinger-090216

Fyysisen kitaristi-ilmentymänsä Mika Tyyskän johdolla ilmavan raskaasti rokkaavassa Mr. Fastfinger Bandissa vaikuttavat monille porvoolaisillekin tutut luottopelittäjät Lasse Rantanen (basso), Kalle Katz (koskettimet) ja Thomas Törnroos (rummut). Mainittakoon, että hiljattain ilmestyneellä Mr. Fastfngerin kolmannella täyspitkällä Spirit Rising on mukana huippunimiä Jordan Rudessista (Dream Theater) Kai Hahtoon (Nightwish).

http://mrfastfinger.net/

Illan avaa mehukas porvoolaispumppu ABEK. Yhtye piirtää ruotsiksi lauletulla, mietiskeleviäkään sävyjä karttamattomalla materiaalillaan uutta viivaa itäuusmaalaisen progahtavan rokin juurevaan perinnemaisemaan.
ABEKin debyyttialbumi Öppna ditt sinne julkaistiin vuonna 2012, ja seuraava äänite on juuri tuloillaan. ABEK on: Thomas Blom (kitara, laulu), Martin Andersson (urut), Rurik Englund (basso, laulu) ja Lasse Kullberg (rummut).

https://myspace.com/abekband/
https://myspace.com/abekband/music/songs

Huom! Nyke-klubin yleisöystävällinen aikataululinja jatkuu: ensimmäinen bändi aloittaa jo klo 21!

Ovet: klo 20-
Soitto: klo 21- ja 22-
Liput: 10 €

La Fiesta (Rauhankatu 29, Porvoo)

Tuotanto: Nyke ry . Lisätiedot: Tommi Viitamies, 040 18 555 69, harryplmrs@gmail.com

Lue: Tiedote 9.2.2016

Dark Side of the Moon – a Tribute to Pink Floyd @ Grand la 9.11.2013 klo 19

Nyke ry on mukana järjestämässä lauantaina 9.11 Pink Floyd-yhtyeen musiikkiin perustuvaa konserttia Paikkana on Kulttuuritalo Grandin sali. Konsertti alkaa klo 19. .Konsertin kesto 3 h , väliaika.Liput 20€ Ensimmäinen osa on laaja kattaus Pink Floydin musiikkia . Konsertin toisessa osiossa esitetään koko Dark Side of the Moon -albumi.

Lisätietoja: Pasi Siltakorpi
040 566 5915

Tässä lisää infoa/ mera info:

DARK SIDE OF THE MOON – a tribute to PINK FLOYD

Pink Floydin klassikkolevy Dark Side Of The Moonin julkaisusta on tänä vuonna kulunut 40 vuotta. Albumi on monen vuoden ajan innostanut soittajia musiikillisten kokeilujen pariin myös Suomessa.

Viime vuonna syntyi Vaasalaisten ammattisoittajien parissa ajatus tribuuttikonsertista, jossa Dark Side Of The Moon albumi esitetään livenä ensimmäisestä kappaleesta viimeiseen. Pink Floydin musiikki yhdistetään myös visuaalisuuteen joten työryhmään otettiin aikaisessa vaiheessa mukaan myös video- ja elokuvantekijöitä.

Lopputulos on kuultavissa ja nähtävissä konsertissa ”Dark Side Of The Moon – a tribute to Pink Floyd”. Konsertissa kuullaan 40 vuotta täyttävän albumin lisäksi myös muita Pink Floydin tunnetuksi tekemiä kappaleita yhtyeen uran varrelta. Konsertit koetaan Pietarsaaren Schaumansalissa perjantaina 01.11, Närpiön uimahallissa lauantaina 02.11, Helsingin Malmitalolla keskiviikkona 06.11, Vaasan Ritzissä torstaina 07.11, Loviisan Urheiluhallissa perjantaina 08.11 ja Porvoon Grandissa lauantaina 09.11.

Teemu Aitoaho, ”Kilju” Lindblom, Sami Sillanpää, Stefan Brokvist, Jori Lindell, Kalle Katz, Eero Paalanen, Terhi Parkkamäki, Charlotta Kerbs, Hippi Hovi sekä erittäin tärkeässä roolissa olevat äänisuunnittelija Stefan Backas, valosuunnittelija ”Backus” Backman ja video- ja elokuvatuottaja Andreas Westerberg tarjoavat sinulle unohtumattoman elämyksen yhden kaikkien aikojen legendaarisimman albumin kappaleiden parissa.

Lisätietoja: Hippi Hovi, 050-5513995, hippi.hovi@radiovaasa

DARK SIDE OF THE MOON – a tribute to PINK FLOYD

I år har det förflutit 40 år sedan Pink Floyds klassiska album ”Dark Side of the Moon” gavs ut. Skivan har otaliga gånger nämnts som ett av de mest inflytelserika album genom tiderna och är fortfarande relevant för musiker världen över, även i Finland.

Förra året föddes en tanke bland proffsmusiker i Vasatrakten om en tributkonsert där skivans låtar framförs live i den ordningsföljd som de förekommer på albumet. Pink Floyds musik förknippas med visualitet och därför knöt man i ett tidigt skede även video- och filmmakare med i projektet.

Slutresultatet av detta hörs och ses i konserten ”Dark Side Of The Moon – a tribute to Pink Floyd”. Konserten består av albumet i sin helhet men även av andra låtar som Pink Floyd gjort kända under sin karriär. Konserterna äger rum i Schaumansalen i Jakobstad fredag 01.11, Närpes simhall lördag 02.11, Malmitalo i Helsingfors onsdag 06.11, Ritz i Vasa torsdag 07.11, Lovisa bollhall fredag 08.11 och Grand i Borgå lördag 09.11.

Teemu Aitoaho, ”Kilju” Lindblom, Sami Sillanpää, Stefan Brokvist, Jori Lindell, Kalle Katz, Eero Paalanen, Terhi Parkkamäki, Charlotta Kerbs, Hippi Hovi samt ljudplaneraren Stefan Backas, ljusplaneraren ”Backus” Backman och video- och filmregissören Andreas Westerberg bjuder på en oförglömlig upplevelse med låtar från ett av världens mest legendariska album.

Mera information: Hippi Hovi, 050-5513995, hippi.hovi@radiovaasa