Block Of Flats, Mjölk ja The Allsprite lauantaina 6.5. La Fiestassa

Nyke-rockklubi lauantaina 6.5. La Fiestassa:

BLOCK OF FLATS (klo 22-)

MJÖLK (klo 21-)

THE ALLSPRITE (klo 20-)

Kulkevaa ja tarttuvaa modernia rokkia tekevä porvoolaislähtöinen Block Of Flats on niittänyt mainetta Brittein saaria ja Baltian maita myöten. Nyt nämä nuoret hurmurit nähdään pitkästä aikaa vanhassa kotikaupungissaan odotetulla keikalla ennen kansainvälisen Emergenza Festivalin Suomen-finaalia Helsingissä toukokuussa. Luvassa varmaa otetta, suuria melodioita, hurmosta ja hyperenergiaa!

Kuuntele: Forget/Regret. Block Of Flats on: Jonne Nikkilä (laulu), Jesse Kataja (kitara), Kauri Koponen (basso) ja Ossi Ågren (rummut).

https://www.facebook.com/blockofflats/

https://soundcloud.com/block-of-flats

(Edit 2.5.2017): Ylittämättömästä esteestä johtuen Relander ei esiinny lauantaina 6.5. Sen tilalle Lasse ”Pörri” Kastarinen tuo La Fiestaan pölhömmän bändinsä, legendaarisen Mjölkin, tuon ”kahden hengen itsensänolaamisbändin” jolla on ”kymmenen kiloa ärsyttäviä biisejä.” Uhka JA mahdollisuus!

https://www.facebook.com/mjolkyhtye/
http://mjolk.lassekastarinen.com/

 

The Allsprite pitää huolen siitä, että punkille ja vaihtoehtorokille kalskahtava tykitys voi Porvoossa hyvin jatkossakin. Tanakkaa menoa tarjoavat Sami Turja (kitara, laulu), Valtteri Ylönen (rummut, laulu) ja Miki (basso, laulu).

https://www.facebook.com/TheAllsprite/

Ovet: klo 19. Liput: 8 € (+ narikka). Showtime: klo 20. La Fiesta, Rauhankatu 29, Porvoo

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1685783501725937/