Nyken torstaiklubi 10.2.2011: Jane From Jermaine, Dasputnik

Nythän kävi niin, että elektroprogressiivinen ja erittäin mahtava poppoo Dasputnik on lähdössä ulkomailta Turusta ulkomaille Pietariin keikalle, ja soivat meille kaikille hyvän musiikin ystäville tilaisuuden tulla kuulemaan musiikkiaan livenä Nyken torsti-iltaan, kuin kruununa vuoden ensimmäisille kinkereille. Tämä on vaan nähtävä. Tutustukaa etukäteen ja varatkaa oikeat lääkkeet. Niitä saa luonnollisesti huokeaan hintaan myös tiskiltä.
http://www.myspace.com/dasputnik
http://www.dasputnik.net/Valikko.html

Ja mitäs muuta? No että Porvoon bändimestari 2008 Jane From Jermaine, ei häviä progressiivisuudessaan edes sitä mitä rokissaan voittaa. Mitä se tarkoittaa? En tiedä, tutkikaa korvillanne, paikan päällä. Kaikkea saadaan, kaikesta nautitaan. NYKE STARTTAA 2011-torstiklubit.
http://www.myspace.com/janefromjermaine

Liput vain hävettävät 4 euroa.

http://www.barsoho.fi/

Nyken Torstai-klubit alkavat jälleen 10.2.2011 Bar Sohossa!

Tosiaan, Nyken Torstai-klubit jatkuvat 10.2.2011 Bar Sohossa, tuolloin esiintyvinä artisteina Jane From Jermaine ja DasPutnik! Laatuesiintyjiä ja väärentämätöntä tunnelmaa siis tarjolla taas, olkaapa hyvä.

Kevään muista klubi-illoista ja esiintyjistä ilmoitellaan myöhemmin tulevina ajankohtina, kunhan päivämäärät varmistuvat.