Nyken Torstaiklubi 14.10.2010: VAGABOYS, ÖDEEMA

Ödeema on nelihenkinen punk/alternative rock -yhtye, joka soittaa kovasta halusta, pakkomielteestä ja intohimosta musiikkiin. Live esiintymisestä uhkuaa bändin rakkaus musiikkiin ja se välittyy isolla energisyydellä, aseenteella, hauskuudella ja hyvällä ilmapiirillä, joka muodostuu soittajien ja yleisön välille. Hyvä meininki ja vuorovaikutus yleisön, sekä soittajien välillä ovat ödeeman keikkojen a@o. Punk on!! Bändi soittaa noin reilun 100 keikan kokemuksella, joista suurin osa on kertynyt viimeisen kahden vuoden aikana. Ödeema on soittanut muunmuassa Eppu Normaalin, Uniklubin, sekä PMMP:n kanssa. Keikkojen palautteet ovat olleet positiivisia ja iloisia. Kokemuksella ja varmuudella bändi jytää kohti uusia keikka paikkoja, saavutuksia ja suunnitelmia.

Lue lisää: http://www.myspace.com/odeema

Vagaboys on yhtyeenä toiminut jo vuosia, alunperin suomenkielisenä pop-rock-yhtyeenä nimeltä Leppäkertut.
Pari vuotta sitten kieli kääntyi englanniksi ja homma muuttui rockimmaksi. Nykyinen Vagaboys keikkailee bileissä ja ravintoloissa toisen oman bilekokoonpanon kanssa nimeltä Letspartymusicrocknrollband.
Levydiili puuttuu vielä, mutta uusimman demon tuoma palaute ja keikoilla saatu vastaanotto on pannut lisää vettä myllyyn.