Iris Flower Sohossa pe 28.9.2012

Uusi Porvoolaisbändi Iris Flower + support Duo Greenram

Iris Flower
-Groove ´N´ Roll-

Bändin perustamisen kanssa on ollut kovia synnytyskipuja eli orkesterin jäseniä on vaihtunut paljon parin vuoden aikana, josta yhtyeen alkuperäinen nimi Nothin´But Trouble juontaa juurensa. Yhtyeen nimi on vaihdettu alkuperäisen suunnitelman mukaan Iris Flower –nimiseksi ryhmäksi.

Peter (Palmu) ja Jan (Vaaka) perustivat pari vuotta sitten bändin, jonka oli tarkoitus soittaa omia groove -tyylisiä biisejä naissolistin laulamina. Jani on soittanut ja levyttänyt 80-luvun puolen välin jälkeen Iris Flower Group -nimisen ryhmän kanssa, jonka laulaja Iiris Haltimo saatiin mukaan uuteen ryhmään.

Jani tunsi nuoren taitavan basistin Daniel Iiskolan, jota oli kuullut keikoilla aikaisemmin. Janin ja Danielin soitto istui hyvin yhteen ja Daniel liittyi mukaan.

Jani on soittanut myös urkuri Kalle Katzin kanssa muutaman keikan. Kallen soitto ja soundimaailma onkin juuri sopiva lisä bändin grooveen soundiin.

Iris Flower on nyt valmis keikoille ja seuraava keikka on Porvoossa Bar Sohossa perjantaina 28.9. Tällä hetkellä työstämme edelleen omia biisejä, mutta keikoilla vedetään cover biisejä

– tyylinä Groove ´N´ Roll – rock, pop, soul & blues.