Nyke 40v-konsertti Taidetehtaalla 14.9.13

Taidetehtaalla on 14.9 konsertti, jonka pääesiintyjänä on muinoin useasti Porvoossa vieraillut ja nyt uudelleen kasattu Kauko Röyhkä & Narttu. Narttu teki viime syksynä ylistäviä arvioita saaneen paluukiertueen täysille saleille ja tämän syksyn kiertue alkaa Porvoosta. Yhtyeen viime syksyiseltä kiertueelta julkaistaan samoihin aikoihin livelevy. Uudelleen kasattu Narttu on viisimiehinen superkokoonpano. Nartussa soittavat Kaukon lisäksi kitaristit Jarmo Heikkinen ja Tommi Viksten, basisti Mats Huldén, kosketinsoittaja Pekka Gröhn sekä rumpali Heikki Tikka.

Alkuillastakin on lavalla legendoja kun estradille nousee British Standard feat. Jukka Gustavson. Legendaariseksi voinee samoin kutsua porvoolaista MJÖLK-yhtyettä, jota myös kuullaan illan aikana.

Zel Quartet is a fusion between rock, jazz. There’s a hint of pop and drum&bass in the mix too. Modern vintage at it’s best.
https://soundcloud.com/zelquartet

Liput tulevat myyntiin viikolla 33. Tilaisuudessa 18v. ikäraja.

Liput http://lippu.fi

Liput 22,50€

Huom! Varaa käteistä rahaa mukaasi jos aiot ostaa lippusi ovelta paikan päältä. Konserttisalin baarissa voit kuitenkin maksaa normaaleilla korttimaksuvälineillä.