Nyken Torstaiklubi: The Pauki (RUS), Benedicktux 19.5.2011

Aleksander ”Sasha” Tankovicin luotsaama pietarilaisorkesteri The Pauki saapuu vierailulle Nyken kevään viimeiseen klubi-iltaan torstaina 19.5 ravintola Sohoon. Ahkerasti kotimaassaan ja ulkomailla keikkailevan The Paukin musiikki on energinen sekoitus folkia, punkkia ja garagea. Viisimiehisen yhtyeen reipasta punkräimettä värittää Sasha Tankovicin soittama nokkahuilu ja antaumuksellinen laulu. Tekstiensä aiheet Sasha saa fantasian maailmoista ja folkloresta. Niiden kautta otetaan kantaa nykymaailman tapahtumiin. The Pauki on perustettu vuonna 1991 ja pitkän uran varrella on levyjä julkaistu alun toistakymmentä. Reippaan musiikki-illan toisena esiintyjänä on porvoolaislähtöinen kestosuosikki ja oman genrensä huippu Benedicktux. Konsertti alkaa klo 22 ja sisään pääsymaksua peritään neljä euroa.

www.myspace.com/thepauki
www.myspace.com/spiderlandtattoo
www.the-pauki.ru

http://www.facebook.com/benedicktux
http://www.myspace.com/benedicktux

Konsertin yhteydessä avataan Katriina Etholénin valokuvanäyttely ”Punk’n’Roll – osa 2”, joka on jatkoa neljä vuotta sitten Bar Maryssä nähdylle näyttelylle. Etholénin rockvalokuvissa punk on keskeinen teema, vaikka muutakaan rockia ei ole unohdettu. Kuvat ovat nähtävillä Salakapakan seinillä koko kesän ajan.

Katriina Etholén: ketholen@saunalahti.fi

Nyken pitää kesän taukoa mutta Runebar-festivaalin myötä elokuussa on tulossa monipuolista musiikkitarjontaa. Nykeläisiä on ilahduttanut showorkesteri Los Torpedosilta saatava stipendi. Stipendi luovutetaan Los Torpedosin lauantaisen VPK:n talon keikan yhteydessä. Myös Porvoon kaupungilta yhdistys on saanut tukea. Nykymusiikin kehittämisyhdistyksen vuosikokous on torstaina 26.toukokuuta klo 18 Bar Sohossa.