Nyke-klubi pe 19.2.2016 : Mr. Fastfinger Band + ABEK

Perjantaina 19.2. La Fiesta -ravintolan Malibu Loungeen majansa tehneen Nyke-klubin stratosfäärin täyttää virtuoosimaisen tyylikkäällä instrurockillaan jokymmenen vuoden ajan maailmaa valloittanut virtuaalinen kitarasankari Mr. Fastfinger bändeineen.

 

mr-fastfinger-090216

Fyysisen kitaristi-ilmentymänsä Mika Tyyskän johdolla ilmavan raskaasti rokkaavassa Mr. Fastfinger Bandissa vaikuttavat monille porvoolaisillekin tutut luottopelittäjät Lasse Rantanen (basso), Kalle Katz (koskettimet) ja Thomas Törnroos (rummut). Mainittakoon, että hiljattain ilmestyneellä Mr. Fastfngerin kolmannella täyspitkällä Spirit Rising on mukana huippunimiä Jordan Rudessista (Dream Theater) Kai Hahtoon (Nightwish).

http://mrfastfinger.net/

Illan avaa mehukas porvoolaispumppu ABEK. Yhtye piirtää ruotsiksi lauletulla, mietiskeleviäkään sävyjä karttamattomalla materiaalillaan uutta viivaa itäuusmaalaisen progahtavan rokin juurevaan perinnemaisemaan.
ABEKin debyyttialbumi Öppna ditt sinne julkaistiin vuonna 2012, ja seuraava äänite on juuri tuloillaan. ABEK on: Thomas Blom (kitara, laulu), Martin Andersson (urut), Rurik Englund (basso, laulu) ja Lasse Kullberg (rummut).

https://myspace.com/abekband/
https://myspace.com/abekband/music/songs

Huom! Nyke-klubin yleisöystävällinen aikataululinja jatkuu: ensimmäinen bändi aloittaa jo klo 21!

Ovet: klo 20-
Soitto: klo 21- ja 22-
Liput: 10 €

La Fiesta (Rauhankatu 29, Porvoo)

Tuotanto: Nyke ry . Lisätiedot: Tommi Viitamies, 040 18 555 69, harryplmrs@gmail.com

Lue: Tiedote 9.2.2016

Elokuu elokuussa taidetehtaalle!

ELOKUU ELOKUUSSA TAIDETEHTAALLE

Nyke ry järjestää Taidetehtaalla konsertin ”Nyke tehtaalla ” lauantaina elokuun 18. päivä. Paikallisten reggae/hiphop/rap- yhtyeiden Hyviksis ja Puuttuvat lisäksi lavalle nousee suureen suosioon ”Soutaa huopaa” ja ”Saatilla” kappaleilla ponnahtanut rap-artisti Junon, reggae-artisti Nopsajalan ja tuottaja Jonas W Karlssonin muodostama yhtye ELOKUU. Elokuun musiikki on iloinen fuusio rapista, jazzista ja humpasta. Bändin musiikkia kutsutaankin cityhumpaksi. Tänä kesänä Elokuu on festivaalien vakiovieraita ja Nykessä ollaan tyytyväisiä kun yhtyeelle saatiin sovitettua keikka Porvooseen. Tilaisuus alkaa klo 19 ja liput maksavat ikärajattomaan konserttiin 15 euroa. Paikallisten yhtyeiden osalta luvassa täydennystä.

Lisätietoja:
Nyke ry / Pasi Siltakorpi / 040 566 5915
ELOKUU / http://www.belides.fi/elokuu/index.html
Elokuu pressikuvat http://www.emi.fi/artistit/436/elokuu
http://nyke.fi

Getaway Tricycle & Lakewood Experiment, perjantai 27.4.2012, Bar Soho

Getaway Tricyclen pakomatka vie syvälle ei-kenenkään-maalle, mistä on helpompi kommentoida elon monimutkaisuuksia ja julistella nuoltavien haavojen määrää. Oudosta popahtavaan vaihteleva, uuden aallon tunnustava rockrutistus tukee sanomaa ja nelimiehinen kulloolais-porvoolainen ryhmä jatkaa progahtavaa julistustaan kuin Niilo Nuori tai Luolan Niko aikoinaan. (Miska Rämö – kitara, Manu Anttila – laulu ja kitara, Juha Männikkö- rummut, Lasse Rantanen – basso)

Lakewood Experiment tarjoaa lavan täydeltä virtuoosimaisia soittosuorituksia ja kitarasankarointia. Nykäsen Anssikin on käynyt rummuttamassa Ville Salojärven aivomyrskystä muodostuneen orkesterin levyllä, joten tiukkaa groovea ja vaihtelevia maisemia on luvassa.

Mr. Fastfinger -levynjulkaisukonsertti 30.3.2012, Bar Soho, Porvoo

Mr. Fastfinger ”in Motion” -levyjulkkarit ja special show Bar Sohossa.

Enemmän toimintaa, räjähdyksiä, demoneja, kääpiöitä ja nuotteja kuin koskaan.

Kitaravirtuoosi Mr. Fastfinger julkaisee toisen levynsä In Motion 30. maaliskuuta 2012. Mr. Fastfinger on Mika Tyyskän alterego ja tuttu GuitarShredShow.com -verkkosivustolta. Uusi levy on 60 minuuttinen intrumentaalirock levy, moniulotteista musiikkia ja tietysti hurjia kitarasooloja.

Uusi levy on melkoinen trippi, vaan niin on uusi showkin. Perjantaina 30. Mr. Fastfinger bändeineen juhlistaa saavutustaan erikoisshowlla. Lavalla nähdään muusikon ja ihmisen risteyksiä sekä animaatiohahmoja. Bändi koostuu seuraavista hahmoista: Thomas Törnroos, Lasse Rantanen ja Kalle Katz, Mika Tyyskä ja Mr. Fastfinger. Lisäksi ruudulla runsaasti kääpiöitä ja demoneja.

Mr. Fastfinger yhteistyössä NYKE Ry:n kanssa!

——————————————————

Huom. kaksi showta!!!
19.00 keikka 1 : Ei ikäräjaa, Kääpiöitä ruudulla.
23.30 Keikka 2: K-18. Demonin veri roiskuu, kitara heiluu vaarallisesti.

——————————————————

”Mr Fastfinger on pistänyt uutta kehiin. Nettipeli-kitarasankari Mr Fastfinger julkaisee uuden levyn. Tyyskä & co soittavat niin hurjasti että on ihme elleivät sormet syyttyvät tuleen. Savun hälvettyä tutkimme vauriot. Yksi on varma: Mr Fastfinger tulee olemaan tyytyväinen. Niin kuin tekin.”
– barsoho.fi

-Tämä sisältö on lainattu: https://www.facebook.com/events/247406502020616/

The Oh-Kays @ Bar Soho 24.2.2012

The Oh-Kays play soul. But not just any kind of soul. It’s soul with a twist. Call it the twist in your Martini glass. Sweat? Yes, that too. We don’t polish, we grind. Etta James, Rufus Thomas, Ike and Tina, Memphis, Stax, Volt, Hi! That’s right. You got it sister.

The Oh-Kays are:
Minna Lasanen – vox
Heikki Sandren – drums
Lasse Sirkko – bass
Rami Korhonen – guit
Matti Rantatalo – keys
Eduardo Segu Seguvia – guit

Nyke-klubi: The Pauki (RUS), Benedicktux 4.2.2012

Aleksander ”Sasha” Tankovicin luotsaama pietarilaisorkesteri The Pauki saapuu vierailulle Nyken kevään ensimmäiseen klubi-iltaan torstaina 4.2.2012 Bar Sohoon. Ahkerasti kotimaassaan ja ulkomailla keikkailevan The Paukin musiikki on energinen sekoitus folkia, punkkia ja garagea. Viisimiehisen yhtyeen reipasta punkräimettä värittää Sasha Tankovicin soittama nokkahuilu ja antaumuksellinen laulu. Tekstiensä aiheet Sasha saa fantasian maailmoista ja folkloresta. Niiden kautta otetaan kantaa nykymaailman tapahtumiin. The Pauki on perustettu vuonna 1991 ja pitkän uran varrella on levyjä julkaistu alun toistakymmentä. Reippaan musiikki-illan toisena esiintyjänä on porvoolaislähtöinen kestosuosikki ja oman genrensä huippu Benedicktux.

www.myspace.com/thepauki
www.myspace.com/spiderlandtattoo
www.the-pauki.ru

http://www.facebook.com/benedicktux
http://www.myspace.com/benedicktux

Nyke ry ja Porvoon Wanha Apoteekki Bar & Bistro yhteistyöhön!


Wanha apoteekki Bar & Bistro on avattu osoitteessa:
Mannerheiminkatu 9
06100 Porvoo
Puh. 010 7659 350
Pöytävaraukset Puh. 010 7659 351

Wanhan apoteekin aukioloajat
ma-ti 11 – 22
ke-pe 11 – 02
la-su 12 – 02

http://www.wanhaapoteekki.fi/

Nyke ry toimittaa Wanhan Apoteekin torstai-iltoihin jälleen kerran tinkimättömän laadukasta ohjelmaa!

To 3.11.2011 New Orleans Orchestra
Vapaa sisäänpääsy, showtime klo 21.00

To 17.11.2011 Duo Mercedes, kuubalaisia lauluja, Merzi Rajala & Arja Paju
Vapaa sisäänpääsy, showtime klo 21.00

To 1.12.2011 Blueslegenda Tortilla Flat
Vapaa sisäänpääsy, showtime klo 21.00

To 15.12.2011 Groovy Jam Trio (Rob Dominis (USA), Tiittanen,Törnroos)
Vapaa sisäänpääsy, showtime klo 21.00

Nummiranta & Takahahmot 19.10.2011

Kesän tapahtumissa hienon vastaanoton saanut, piakkoin levyn julkaiseva uusi porvoolais-helsinkiläinen kokoonpano *Nummiranta ja Takahahmot* esittää laulaja-lauluntekijä Antti Nummirannan kappaleita Bar Sohossa Porvoossa 19.10.2011 klo 20.00. Konsertissa kuullaan Porvoossa tuotetun levyn materiaalia ja uusinta vielä esittämätöntä Nummirannan tuotantoa.

Nummirannan jo kulttimainetta saaneet kuplettiperinteeseen nojaavat, eri elämänilmiöitä kuvaavat laulut, ovat verrattavissa vaikkapa Junnu Vainion humanistisiin elämänkuvauksiin

Monia tyylilajeja hallitsevassa yhtyeessä soittavat:

Antti Nummiranta, laulu ja kitara
Antti Hytti, basso
Janne Rouvinen, rummut
Arto Nybom, viulu ja kielisoittimet
Timbe Palmgren, percussiot

HUOM! Soitto alkaa klo 20.00

Mr. Fastfinger Band

Mr. Fastfinger is a guitarist and shred mentor. His mission is to spread the joy of guitar playing. Sensei is best known for his internet school at www.Guitarshredshow.com. This guitar school opened in summer 2005 and recently celebrated it’s 5 successful years.

2009 Mr. Fastfinger’s debut album “The Way of the Exploding Guitar” was released. Album features 14 tracks of instrumental action in bold stereo. Guests appearing on the album: Jordan Rudess (Dream Theater), Mattias Eklundh (Freak Kitchen), Christophe Godin (Möglbl), Niko Tsonev. Only for the strong at heart. Hard rock!
Mr. Fastfinger and his band are currently working on the next album.

Mr. Fastfinger and Mika Tyyskä (the creator) have also been doing various projects together. Including live appearances, cliniques and demos in Europe and Japan. Now Mr. Fastfinger has been gathering a real band to back him properly. Animated character plus four piece band is something to be experienced live.

http://mrfastfinger.net/
http://www.guitarshredshow.com/

Bar Soho 12.10.2011 (6 €)

Sunrise Avenue ja LCMDF Ylen Summeri-ohjelman mukana Zentraan

Ylen suosittua nuorten ohjelmaa Summeria kuvataan Porvoon kaupungin nuorisotila Zentrassa huhtikuun 20. päivä. Summerin Kallen ja Minttun lisäksi Zentrassa nähdään kaksi Euroopassa asti suosittua suomalaisyhtyettä. Sunrise Avenuesta on paikalla yhtyeen säveltaituri ja laulaja Samu Huber sekä Riku Rajamaa. Juuri ilmestyneen levyn ”Out Of Stylen” ensisinkku ”Hollywood Hills” pomppasi saman tien Saksan singlelistan kärkeen.

Elektropop-yhtye LCMDF tunnettiin vielä parisen vuotta sitten paremmin triona nimellä Le Corps Mince De Françoise. Nykyisin sisarusten Emma ja Mia Kemppaisen muodostaman yhtyeen musiikkia on ladattu netistä yli miljoona kertaa ja yhtye on keikkaillut enemmän ulkomailla kuin Suomessa. Uusi albumi ”Future Me” on viimein julkaistu.

Summerissa on musiikin lisäksi paljon kilpailuja ja haastatteluja. Ilmaisen lipun voi noutaa henkilökohtaisesti Zentrasta ja samalla saa ohjeistuksen tv-ohjelman kulkuun. Lippuja on rajallinen määrä.
Kuvaukset alkavat huhtikuun 20. päivä klo 16 ja kestävät iltakahdeksaan.

Lisätietoja :
Yle: tuottaja Jusu Lounela 0405059766

http://summeri.squarespace.com/ kuvia Mintusta ja Kallesta

Zentra: Tove Karlsson 0404899999, 0405266640

Nyke ry: Pasi Siltakorpi 040 566 5915

Sunrise Avenue :
Mikko Saukkonen
mikko@comusic.fi
+358400539599
KUVIA: http://www.sunriseave.com/press.php

LCDMF:
Katja.Vauhkonen@sonymusic.com
KUVIA:
http://www.myspace.com/lecorpsmincedefrancoise/photos