Elokuu elokuussa taidetehtaalle!

ELOKUU ELOKUUSSA TAIDETEHTAALLE

Nyke ry järjestää Taidetehtaalla konsertin ”Nyke tehtaalla ” lauantaina elokuun 18. päivä. Paikallisten reggae/hiphop/rap- yhtyeiden Hyviksis ja Puuttuvat lisäksi lavalle nousee suureen suosioon ”Soutaa huopaa” ja ”Saatilla” kappaleilla ponnahtanut rap-artisti Junon, reggae-artisti Nopsajalan ja tuottaja Jonas W Karlssonin muodostama yhtye ELOKUU. Elokuun musiikki on iloinen fuusio rapista, jazzista ja humpasta. Bändin musiikkia kutsutaankin cityhumpaksi. Tänä kesänä Elokuu on festivaalien vakiovieraita ja Nykessä ollaan tyytyväisiä kun yhtyeelle saatiin sovitettua keikka Porvooseen. Tilaisuus alkaa klo 19 ja liput maksavat ikärajattomaan konserttiin 15 euroa. Paikallisten yhtyeiden osalta luvassa täydennystä.

Lisätietoja:
Nyke ry / Pasi Siltakorpi / 040 566 5915
ELOKUU / http://www.belides.fi/elokuu/index.html
Elokuu pressikuvat http://www.emi.fi/artistit/436/elokuu
http://nyke.fi

Sunrise Avenue ja LCMDF Ylen Summeri-ohjelman mukana Zentraan

Ylen suosittua nuorten ohjelmaa Summeria kuvataan Porvoon kaupungin nuorisotila Zentrassa huhtikuun 20. päivä. Summerin Kallen ja Minttun lisäksi Zentrassa nähdään kaksi Euroopassa asti suosittua suomalaisyhtyettä. Sunrise Avenuesta on paikalla yhtyeen säveltaituri ja laulaja Samu Huber sekä Riku Rajamaa. Juuri ilmestyneen levyn ”Out Of Stylen” ensisinkku ”Hollywood Hills” pomppasi saman tien Saksan singlelistan kärkeen.

Elektropop-yhtye LCMDF tunnettiin vielä parisen vuotta sitten paremmin triona nimellä Le Corps Mince De Françoise. Nykyisin sisarusten Emma ja Mia Kemppaisen muodostaman yhtyeen musiikkia on ladattu netistä yli miljoona kertaa ja yhtye on keikkaillut enemmän ulkomailla kuin Suomessa. Uusi albumi ”Future Me” on viimein julkaistu.

Summerissa on musiikin lisäksi paljon kilpailuja ja haastatteluja. Ilmaisen lipun voi noutaa henkilökohtaisesti Zentrasta ja samalla saa ohjeistuksen tv-ohjelman kulkuun. Lippuja on rajallinen määrä.
Kuvaukset alkavat huhtikuun 20. päivä klo 16 ja kestävät iltakahdeksaan.

Lisätietoja :
Yle: tuottaja Jusu Lounela 0405059766

http://summeri.squarespace.com/ kuvia Mintusta ja Kallesta

Zentra: Tove Karlsson 0404899999, 0405266640

Nyke ry: Pasi Siltakorpi 040 566 5915

Sunrise Avenue :
Mikko Saukkonen
mikko@comusic.fi
+358400539599
KUVIA: http://www.sunriseave.com/press.php

LCDMF:
Katja.Vauhkonen@sonymusic.com
KUVIA:
http://www.myspace.com/lecorpsmincedefrancoise/photos

Nyke ry kiittää lahjoituksesta!

graphite_g4aHelsinkiläinen mainostoimisto Viherjuuri Helsinki Oy on lahjoittanut Nyke ry:lle Macintosh G 4 OS 10 tietokoneen. Koneen sijoituspaikaksi tulee Nyken harjoituskämppä Hattulassa.

Antti Hytti suunnittelee mm. Pro Tools -äänityssoftan ja muiden herkkujen asentamista kyseiseen työasemaan, joten Nyken treenikämppäläisillä on pian käytössään maailmanluokan äänityskalusto.